Chemical Guys Motorcycle Apex Wheel Cleaner

Chemical Guys Motorcycle Apex Wheel Cleaner

Waarom dit product kopen?
Reinigt remstof en oxidatie.
Zuurvrije formule is veilig op alle velgen.
Sprayen en afnemen.
Reinigt chroom, lak, gepolijste en gepoedercoate velgen.
Verwijdert vervuiling en oxidatie.
Anti slip finish op velgen en banden.
Wordt geleverd in 473ml sprayflacon.

Hoe het werkt
Velgen en remdelen hebben altijd extra reiniging nodig. Remstof en oxidatie zijn moeilijker te verwijderen als verontreinigingen en stof. Velgenvervuiling is corrosief en metaaldelen in remstof beschadigen velgen. Apex Wheel & Tire Cleaner reinigt remstof om om veilig de remdelen, velgen en veren schoon te maken. Deze pH gebalanceerde formule bevat geen zuren en is veilig op alle velgen. Reinig gelakte, chroom, gepolijste, geanodiseerde en carbon velgen met Apex Wheel & Tire Cleaner. Eenvoudig sprayen en afnemen met een microfiber doek om verontreinigingen en oxidatie te verwijderen van de velgen. Apex Wheel & Tire Cleaner reinigt en hersteld de bandenwangen. Wrijf de bandenwangen schoon of borstel deze om aangehechte olie of verontreinigingen te verwijderen tot een diepe zwarte look. .

Reinig en bescherm motorvelgen
Remstof is niet goed voor velgen. Dit poeder bevat metaal van remsystemen, heet carbon van remmen en verontreinigingen. Remstof is niet alleen moeilijk te reinigen, het is corrosief en beschadigd velgen wanneer dit te lang hecht aan het oppervlak. Apex Wheel & Tire Cleaner lost remstof van het oppervlak en kan eenvoudig gereinigd worden. De zachte reinigers liften verontreinigingen op om af te nemen zonder het oppervlak te beschadigen met swirls of krassen. Deze pH gebalanceerde formule bevat geen zuren, geen alkaline en is veilig op alle motorvelgen en banden. Reinig elke motorvelg met de Chemical Guys Apex Wheel & Tire Cleaner.

Reinig banden met een nieuwe look
Banden worden vaak overzien bij detailing, toch is de reiniging van deze dat wat het echt laat opvallen. Apex Wheel & Tire Cleaner is veilig om toe te passen op elke motorband incl. Sport Street banden, Race Slicks, Touring banden, Studded Ice banden en Nubbly Offroad banden. Bij intensieve reiniging een harde borstel gebruiken en bij milde reiniging een oude vochtige microvezeldoek. Apex Wheel & Tire Cleaner verwijdert vervuiling en verontreinigingen en laat banden er echt schoon uit zien.

Prijs: € 14,95
Aantal:
Bestel
€ 0,00
 
0