Chemical Guys Motorcycle Red Line Hyper Sealant High Shine

Chemical Guys Motorcycle Red Line Hyper Sealant High Shine

Waarom dit product kopen?
Hybrid motorcycle wax, gloss enhancer, and synthetic sealant.
Beschermt alle glanzende gladde delen en zorgt voor een perfecte glans
Beschermt tegen uv stralen en zorgt er voor dat delen niet vaal worden.
Beschermt tegen watervlekken, insecten, vogelpoep en meer.
Beschermt tot een vol jaar.
Wordt geleverd in een 473ml flacon.

Hoe het functioneert

Chemical Guys Redline Hyper Seal beschermt en brengt glans op je motorfiets.. Deze compound is gemengd met glansversterkers, carnaubawax en polymeren. Redline Hyper Seal verbeterd de glans, stoot contaminatie af en beschermt tegen verkleuring. De duurzame beschermers helpen Redline Hyper Seal te Glanzen tot 1 jaar met alleen 1 applicatie. Natuurlijke carnaubawax is bekend om de beschermende eigenschappen en perfecte look, daarom is Redline samen gesteld met 100% A klasse carnaubawax om perfect te hechten en te glanzen. Chemical Guys verbeterde de natuurlijke carnauba met synthetische polymeren welke de standtijd verbeteren. Heldere kuipdelen zijn gevoelig voor verkleuring voor UV en weer. Redline hecht aan kunststoffen en helpt UVA en UVB af te wijzen welke gekleurde kunststoffen verouderen en verkleuren.

Extreme bescherming voor extreme machines
Redline is gaan tot de grens! Cilinders, frame en kettingen zijn ontwikkeld om te rijden en functioneren tot een zekere snelheid. Hierna zijn het de prestaties en kracht welke dingen kunnen afbreken. Redline Hyper Seal beschermt extreme machines tegen de elementen. Hitte, kou, wind, water, zonlicht en verontreiningen laten sporen na op glanzende motoren. Contaminatie, oxidatie en teer benadelen de look van glanzende gelakte delen, kunststoffen en windvangers. Redline Hyper Seal verzegelt glanzende lak, kunststoffen en metalen en stoot zo verontreinigingen, watervlekken en vervuiling af. UV filters blokkeren UVA en UVB straling welke kan verkleuren. Redline Hyper Seal is samen gesteld met carnaubawax en synthetische polymeren voor een lange stand tijd, ook op warme motor delen en uitlaten. Maximeer de bescherming, glans en reflectie met Chemical Guys Redline Hyper Seal.

Briljante en zichtbare glans
Motoren zijn niet vaak en alleen in opvallende kleuren gelakt om er goed uit te zien. Motoren zijn kleiner dan auto's en zo moeilijker te zien in het verkeer. Opvallende kleuren vallen op op straat. De reiniging en onderhoud zijn belangrijk om zonder problemen te rijden. Redline Hyper Seal maakt motor onderhoud makkelijk. Carnaubawax en synthetische glansversterkers verbeteren elke kleur met een warme glans. Gepolijste metaal delen geven reflectie en glans. UV blockers voorkomen verkleuring van kuipdelen, carbon en windbeschermers.

Een klein beetje bescherming is beter dan een grote detailjob
Wat is er duurder dan een laagje motorwax? De gehele kuip vervangen omdat deze is verkleurt! Felle kleuren laten zich eenvoudig verkleuren in direct zonlicht. UVA en UVB straling verkleuren deze kleuren. Chemical Guys Redline Hyper Seal beschermt kunststof kuipdelen en bewaart de kleur met glans. Kunststof delen die zijn verzegelt met Redline houden langer met meer helderheid en reflectie dan niet verzegelde delen. Redline verzegelt lak en metaal delen tegen zonlicht, verontreinigingen, wand en water. Verzegelde oppervlakken zijn eenvoudiger te reinigen omdat oxidatie nauwelijks kan hechten. De wekelijkse wasbeurt vraagt minder tijd, product en energie bij motoren welke beschermt zijn met Redline Hyper Seal.

Hoe te gebruiken:

Leg 1 a 3 streepjes op een applicator.
Verdeel het over de lak, glanzende kunststoffen, glas, carbon en metaaldelen met een dunne gelijkmatige laag.
Verwijder de resten met een microfiber doek na 15 minuten.
Na 20 minuten drogen en hechten een 2e laag aanbrengen.

Prijs: € 38,95
Aantal:
Bestel
€ 0,00
 
0