Chemical Guys Motorcylce Armor

Chemical Guys Motorcylce Armor

Waarom dit product kopen?
Watergebaseerde dressing.
Hersteld een diepe zwarte look op vinyl, rubber en kunststof delen.
Beschermt tegen verkleuring en UV.
Droog, trekt geen stof of verontreinigingen aan.
Makkelijke en snelle applicatie.
Penetreert diep in het oppervlak en houdt lang.
Beschermt kuipdelen, zadels, spiegels, grilles en meer.
Wordt geleverd in 473ml flacon.

Hoe het werkt
Moto Armor protectant onderhoud de diepe zwarte look op motor accessoires. Moto Armor protectant hersteld de zwarte finish op verkleurd getextueerd kunststof, rubber en vinyl. Deze makkelijk te gebruiken beschermer hersteld het als nieuwe zwarte en matte uitzien en beschermd tegen UV wat kan verkleuren. Moto Armor protectant laat geen olie resten achter en finished met een matte afwerking. Een applicatie houdt weken. De creme penetreert diep in de porien van het kunststof, rubber en vinyl om te herstellen als nieuw. Deze watergebaseerde beschermer ziet er uit als nieuw en is niet vettig.

Hersteld nieuw uitzien aan trims
Motorfabrikanten bouwen motoren met composiet en synthetische materialen die sterker zijn, lichter zijn en er beter uit zien. Sterke frames, aurodynamische kuipdelen en rijcomfort zijn gevoelig voor UV. Zonlicht, wind en water veroorzaken verkleuring en vlekken op vinyl, rubber en kunststof delen. Chemical Guys Moto Armor protectant penetreert diep en hersteld en beschermt de nieuwe look op motor onderdelen.

Veilig op alle motoren
Moto Armor protectant finished droog. Dat is belangrijk om een motor veilig te gebruiken. Motorrijders hebben geen marge voor fouten of gladde oppervlakken met de extreme Gá krachten die op hoge snelheden ontstaan. Moto Armor is schoon en droog, niet glad en niet vettig. Deze water gebaseerde formule finished met een matte afwerking.

Hoe te gebruiken:
Oppervlak Reinigen met Full Cycle Waterless Wash & Wax of All Purpose Cleaner.
3 to 6 druppels Moto Armor protectant op een applicator doen.
Aanbrengen op vinyl, rubber of getextueerd kunststof.
Resten nawrijven met microfiber doek tot alles droog is.
GEEN Moto Armor protect op banden, voetstellen etc aanbrengen.

Prijs: € 16,95
Aantal:
Bestel
€ 0,00
 
0