Chemical Guys Trim Clean Wax & Oil Remover

Chemical Guys Trim Clean Wax & Oil Remover
http://www.customcarcleaning.nl/data/8850-RDPSEhsViKu/cg-trim-clean.jpg
http://www.customcarcleaning.nl/data/temp/chemicalguys-eu-tvd11516-trim-clean-wax-oil-remover.fc955ff82881affb8f87d7e39b2698b8.jpg
http://www.customcarcleaning.nl/data/temp/chemicalguys-eu-tvd11516-trim-clean-wax-oil-remover-5.d2359e9fbbb9eeedb8383316cf25462d.jpg

Waarom dit product kopen?
Helpt om wax / polijstresten van kunststoffen en rubber delen te verwijderen.
Herstel spiegelhuizen, bumpers, grillen en banden als nieuw.
Functioneert op alle getextueerde kunststof, rubber en gladde composiet onderdelen.
Kan gebruikt worden om oppervlak voor te bereiden voor een dressing aan te brengen.
Wordt geleverd in 473ml sprayflacon.†† †

Hoe het functioneert
Eenmaal niet opletten tijdens het detailen en je kan een permanente vlek veroorzaken op je kunststof delen. We hebben alle wax en polijstmiddelen op kunststof en rubbers gesmeerd zoals bumpers, spiegelhuizen en deurgrepen. Wax en polijstmiddel gaat nestelen in getextueerde kunststof of rubber onderdelen en laat een vlek achter welke niet gemakkelijk weg gaat. Nu introduceert Chemical Guys de Trim Clean Wax and Oil Remover voor sierlijsten, banden en rubber. Trim Clean is dat product dat resten van wax, polijstmiddel, glaze of lakverzegeling helpt te verwijderen van kunststof en rubber onderdelen. Gemakkelijk witte vlekken uit getextueerd kunststof en rubber verwijderen van spiegelhuizen, bumpers, glasranden, grilles en meer. Makkelijk toe te passen op het oppervlak met een zachte borstel of microfiber doek om wax en polijstresten op te lossen. Vervolgens goed borstelen / wrijven om diep in het oppervlak te reinigen. Trim Clean Wax and Oil Remover hersteld de originele look door wax en polijstmiddel oliŽn te verwijderen welke vlekken en verkleuren.

Een foutje oplossen
Wax aanbrengen op lak, glas, transparante kunststoffen en metaal delen is belangrijk voor de bescherming en glans. Natuurlijke en synthetische waxverzegelen de poriŽn van het oppervlak en beschermen tegen UV, verontreinigingen, watervlekken en vogelpoep. Wax, verzegeling en polijstmiddel horen niet op getextueerd kunststof of rubber onderdelen. Versmeerde wax op spiegelhuizen, bumpers, raamranden, antennevoeten, banden en deurgrepen benadelen de zwarte look met witte vlekken. Chemical Guys Trim Clean Wax and Oil Remover helpt deze witte vlekken te verwijderen van kunststof en rubber onderdelen. Het product aanbrengen op† getextueerd kunststof om de wax resten op te lossen en deze te herstellen. Nu kunnen bumpers, banden, grillen en meer er vlekvrij uitzien met Chemical Guys Trim Clean Wax and Oil Remover.

Anatomie van vlekken
Getextueerd kunststof en rubber onderdelen van de auto kunnen er solide uit zien, maar deze zijn meer poreus dan lak of glas. Deze poreuze "bergen en dalen" zijn groter dan de molekulen van wax of polijstmiddel wat het makkelijk maakt voor elke creme om deze te vullen. Als wax of polijstmiddel droogt laat het witte slieren en vlekken achter welke moeilijk te verwijderen zijn. Chemical Guys Trim Clean is extreem verfijnt en penetreert in het getextueerde kunststof en rubber onderdelen om wax, glaze, lakverzegeling en polijstmiddel op te lossen. Detailers proberen vaak deze vlekken van wax / polijstmiddel te verbergen met dressings, maar dan komen deze witte vlekken telkens weer terug. Chemical Guys Trim Clean verwijdert vlekken van wax / polijstmiddel permanent van kunststof en rubber delen zoals bumpers, grilles, sierlijsten, raamranden en banden. Als de vlekken eenmaal zijn opgelost en verwijdert van de poreuze kunststoffen, dan deze kunststoffen en rubber onderdelen behandelen met je favoriete dressing om deze compleet te herstellen.

Hoe toe te passen:
Altijd eerst op een klein oppervlak uitproberen.
Reinig verontreinigingen van exterieur kunststof en rubber trim.
Spray 3 tot 6 maal de Trim Clean op je microfiber doek, borstel of applicator.
Zacht borstelen op het oppervlak.
Afnemen met een schone microfiber doek en laten drogen.
Indien nodig bovenstaande stappen herhalen.
Afwerken met je favoriete dressing om de kunststoffen opnieuw te beschermen.

Prijs: € 17,95
Aantal:
Bestel
€ 0,00
 
0