Chemical Guys Vintage Series Metal Wax

Chemical Guys Vintage Series Metal Wax
http://www.customcarcleaning.nl/data/7762-qcbSyQ3GKDc/cg-metalwax.jpg
http://www.customcarcleaning.nl/data/temp/cg-vintagelightmetal1.2437cb8f5dc7e136886599d9712ffd8f.jpg
http://www.customcarcleaning.nl/data/temp/cg-vintagelightmetal2.5f4796ff8530881bc77eda6822a5e260.jpg

Waarom dit product kopen?
- Natuurlijke carnauba en synthetische polymeren
- Verbeterd de glans en look van metalen delen
- Verwijderd imperfecties
- Polymer UV bescherming
- Beschermd de glans van metaal
- Wordt geleverd in 473ml flacon.

Over Vintage Series Advanced Formula Heavy Metal Wax

Chemical Guys Vintage Metal Wax is een unieke formule ontwikkeld om glans te beschermen van je metalen delen. Deze nieuwe Metal Wax is specifiek ontwikkeld voor klassieke voertuigen. De innovatieve formule in Chemical Guys Vintage Metal Wax weerstaat oxidatie en vlekken om de ultieme glans te geven. Metal Wax is perfect om bescherming te bieden aan chroom, rvs, aluminium, koper en alle blank gelakte metaal oppervlakken tegen de elementen.á Geavanceerde polymeren zijn specifiek geformuleerd voor de beste bescherming met een kristalheldere finish. Chemical Guys Vintage Metal Wax laat je metaal delen er perfect uit zien en geeft bescherming voor de toekomst.

Chemical Guys Vintage Metal Wax is een nieuwe formule welke reinigt, beschermt en je metaalá delen restaureert.á Metaal delen zijn delicaat om te onderhouden en daarom is bescherming belangrijk voor een duurzame glans. UV, zout, oxidatie en vlekken kunnen het uiterlijk van je metaal delen verslechteren. Vaak ruineren corrosie en beschadigingen je investering. Vintage Metal Wax is ontwikkeld om glans en looks te verbeteren van je chroom, aluminium, koper, rvs en alle blank gelakte metaal oppervlakken met een totale UV bescherming.

Applicatie voor hoogglans
Chemical Guys Vintage Metal Wax bereikt hoogglans met een niet slijpende formule welke veilig is op bumpers, uitlaatsystemen en waardevolle metaaldelen. Eerst dien je zeker te zijn dan het metaaloppervlak goed gereinigd is. Wanneer gereinigd enige druppels Vintage Metal Wax op een microfiber applicator doen en over het metaaloppervlak wrijven tot de "nevel" verwerkt is. Na het drogen (ca 20 minuten) afnemen met een microfiber doek tot hoogglans voor een superieure finish.

Prijs: € 24,95
Aantal:
Bestel
€ 0,00
 
0