Custom Car Cleaning besteedt de grootste zorg en aandacht om uw auto in showroomstaat te brengen en te houden. Daarbij staan wij garant voor een schitterend resultaat en een lange duurzaamheid. Beide zijn enkel mogelijk door het probleem bij de bron aan te pakken en op te lossen, en niet tijdelijk te camoufleren met een product. Glans, diepte en reflectie moet immers gecreeerd worden door een gezonde laklaag en niet slechts door een tijdelijk product.

Door een nauwe samenwerking met andere professionals kunnen we tegenwoordig tevens andere aantrekkelijke nevenactiviteiten aanbieden in onze eigen werkplaats, denk bijvoorbeeld aan het restylen van parkeerdeukjes en het bijwerken van instapschade aan leder.

Neem dus zeker op uw gemak deze site eens door en beslis of uw auto de behandeling mag krijgen welke ze eigenlijk verdient.


LET OP: van 9 juni tot en met 30 juni zijn wij gesloten wegens onze jaarlijkse vakantie. In deze periode zijn wij niet tot nauwelijks telefonisch bereikbaar. Voor dringende zaken mag u ons altijd mailen, echter zal onze reactietermijn trager zijn dan u van ons bent gewend. Bestellingen via de webshop worden z.s.m. in de 1e week van juli verwerkt en verstuurd. Alvast bedankt voor uw begrip!

Nieuwe rapportages

Naar de rapporages »

Nieuwe in de webshop

Deze groene polijstpad is bedoelt voor het medium correctiewerk op de har..
v.a. € 6,95
Bestel
Deze gele extra grove cuttingpad is bedoelt voor ernstig verweerde lakken..
v.a. € 9,95
Bestel
ChemicalGuys Mat ReNew Cleaner en Protectant reinigt en herstelt rubberen..
€ 12,95
Bestel
Green Tar & Glue Cleaner is een sterke reiniger om teer en lijmresten te ..
€ 12,95
Bestel

Naar de webshop »

€ 0,00
 
0