»   Home   »   F.A.Q.   »   Algemeen

Algemeen

Wat zijn jullie openingstijden?

Aangezien er regelmatig bij klanten aan huis wordt gewerkt of auto's gehaald / gebracht moeten worden kunnen wij helaas geen traditionele openingsuren hanteren. Wij werken standaard van maandag t/m zaterdag. Geef op voorhand even een telefoontje of e-mailtje zodat wij rekening kunnen houden met uw bezoek.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt het contactformulier op onze contactpagina invullen, zelf een e-mailtje sturen naar info@customcarcleaning.nl of ons contacteren op telefoonnummer +31(0)6 - 55 82 72 89.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons zowel contant als per pin betalen. Mocht u het gemakkelijker vinden om via bankoverschrijving te betalen is dat natuurlijk ook mogelijk. Bij geleverde diensten vragen wij wel dat de overschrijving zichtbaar bij ons op de rekening staat alvorens het voertuig wordt afgehaald.

Hebben jullie vervangend vervoer?

Helaas geen vaste leenauto, maar we regelen met plezier een huurauto aan een kleine kost. Deze zal bij uw bezoek bij ons klaar staan en deze kunt u ook weer bij ons achterlaten. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Als u met openbaar vervoer reist brengen wij u natuurlijk graag naar het treinstation van Sittard of Geleen-Lutterade. Vanuit hier zijn er goede verbindingen naar het Zuiden of Noorden.

Wilt u dat wij de auto ophalen en / of terugbrengen? Ook daar zijn mogelijkheden in zoals het persoonlijk ophalen en terugrijden of de logistiek laten verzorgen door gesloten vervoer. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

€ 0,00
 
0