»   Home   »   F.A.Q.   »   Webshop

Webshop

Leuk zo veel keuze, maar wat heb ik nou nodig?

Ondanks dat we proberen het gamma overzichtelijk en duidelijk te houden kan het soms overweldigend zijn. Als u door de bomen het bos niet meer ziet helpen we graag persoonlijk verder. Ook als u door die bomen het bos toch nog ziet en alsnog graag persoonlijke informatie wilt die afgestemd is op uw auto adviseren wij u graag. Zo kunnen we samen een goede aftercare kit samenstellen met producten die onderling ook volledig compatibel zijn.

Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Wij hebben inderdaad ook een fysieke winkel welke is gevestigd aan de Heerenstraat 2 te Susteren. Eigenlijk alle producten zijn normaal gesproken ruim voorradig en kunnen ter plekke uitgezocht en betaald worden. U hoeft dus niet eerst online een bestelling aan te maken.

In onze shop kunt u zowel per pin als contant betalen. Gezien de drukte in onze werkplaats vragen we wel vooraf even te bellen of om een afspraak te maken zodat we u fatsoenlijk kunnen helpen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Online kunt u uw bestelling afrekenen via iDeal, Paypal of via bankoverschrijving.

Mag ik mijn bestelling ook afhalen?

Jazeker, zo hoeft u geen verzendkosten te betalen. Als u uw bestelling online invoert kunt u bij "verzendmethode" de optie "afhalen" selecteren. Hierna kunt u toch uw bestelling online afrekenen en bel of mail gerust wanneer het u schikt om langs te komen. Uw bestelling zal dan klaarstaan.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen ¤ 5,95 en naar Belgie ¤ 8,95. Bij bestellingen met een orderbedrag vanaf ¤ 75,00 vervallen automatisch de verzendkosten en wordt uw bestelling gratis verstuurd.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen ingevoerd en betaald voor 15.00u worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden via Post.nl. Normaliter ontvangt u uw bestelling dan de eerst volgende werkdag, ook in Belgie. Om een en ander zelf te monitoren ontvangt u na verzending nog een automatisch gegenereerd e-mailtje met daarin de track & trace code.

€ 0,00
 
0