»   Home   »   F.A.Q.   »   Diensten

Diensten

Waarom moet ik bij Custom Car Cleaning zijn?

Goh, dat blijft een moeilijke vraag om zonder veel poespas te beantwoorden. Als we vanuit de persoonsvorm mogen spreken vind ik het altijd belangrijk om mensen te behandelen zoals je ook zelf behandeld wilt worden. Eerlijk, met respect en meedenkend naar de oplossing die het beste past. Geen onnozel commercieel verhaal waar je niks aan hebt of loze beloften die niet nagekomen worden. Liever eerlijk en oprecht voor de lange termijn zoals het hoort in plaats van een populaire aanpak die slechts een keer werkt.

Op professioneel dienstverlenend vlak heeft deze aanpak zich sinds de oprichting in 2008 zeker bewezen getuigende de uitpuilende galerij aan kostbare wagens. Naast professie en kunde spelen bovenstaande factoren inclusief respect dan ook een grote hoofdrol in onze onderneming.

Jullie behandelingen zijn duur! Waarom?

Duur is in de basis wellicht relatief als je het vergelijkt met de waarde van de auto, zeker als het procentueel wordt weergegeven. Onze vorm van behandelingen zijn een investering in de auto en niet alleen maar een kostenpost. Door de auto in de basis aan te pakken en defecten daadwerkelijk te verwijderen, dus niet tijdelijk te verdoezelen, kunt u gerust zijn dat de economische en emotionele waarde van de auto zelf ook positief veranderd.

Naar onze mening is duur een term wat beter past bij kosten maken waar je na drie wasbeurten weer volledig terug bij af bent, of nog erger...

Ik krijg een nieuwe auto, is een behandeling bij jullie raadzaam?

Absoluut! Al klinkt dat natuurlijk meteen als preken voor eigen parochie. Laten we het technischer onderbouwen door het leven te schetsen van uw auto voordat u de sleutels in de handen krijgt. Nieuwe auto's staan vaak een tijdje onbeschermd buiten bij de fabriek alvorens ze getransporteerd worden. Tijdens transport komt daar een paraffine wax, stickers en stootblokken op. Bij de dealer wordt dit het liefst zo snel mogelijk verwijderd en wordt de wagen gewassen en snel opgeblonken voor aflevering in de showroom. Kortom, veel vervuiling onderweg en fysiek contact zonder de regels van de kunst te respecteren. Is uw nieuwe bezit nu perfect beschermd tegen de elementen?

Neen. Wij adviseren u graag in de verschillende toepassingen die mogelijk zijn voor uw nieuwe auto en begeleiden u in het aflevertraject. Zorg er voor dat uw nieuwe kostbare aanwinst vanaf de basis de aandacht krijgt die ze zeker verdient.

Wat is detailing?

Wellicht het makkelijkst uitgelegd als beginnen waar conventioneel poetsen eindigt. Bij conventioneel poetswerk wordt er vaak een strijd geleverd tegen de klok om zo vooral prijstechnisch een winnaar te zijn. Bij detailen staan zaken als een lange duurzaamheid, defecte verwijderen i.p.v. tijdelijk camoufleren en effectief iets toevoegen aan de waarde van de wagen boven het feit de goedkoopste te moeten zijn in een zo kort mogelijke tijd van behandeling.

€ 0,00
 
0