»   Home   »   Webshop   »   Rupes Bigfoot 15mm MK2

Rupes Bigfoot 15mm MK2

Rupes Bigfoot 15mm MK2

Rupes Bigfoot LHR15ES Mk II Polijstmachine, wat is nieuw?
- Maakt meer toeren
- Meer koppel.
- Beter in balans.
- Minder vibratie.

Over Rupes LHR 15E
De Rupes Big Foot LHR15 Random Orbital Polisher MKIIwijdt je in de 21e eeuw van het detailel. Rupes, een Italiaans bedrijf dat precisiegereedschappen maakt sinds 1947 heeft de meest hightech excentrische polijstmachine ter wereld ontwikkeld. Na vele jaren van ontwikkeling heeft de LHR15E lakcorrectie geherdefinieerd voor de enthousiaste en professionele detailer. Het innovatieve systeem zorgt voor de meest comfortabele en efficiente polijstervaring binnen dit segment.

De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher MKII gebruikt een 15mm uitslag welke meer oppervlak behandeld dan een conventionele excentrische polijstmachine. De grote uitslag laat de Rupes krassen, hologrammen en andere lakdefecten sneller en gemakkelijker verwijderen dan elke andere machine. Een conventionele excentrische polijstmachine heeft een uitslag tussen de 4 en 8mm. Deze vernieuwde Rupes (MK2) heeft een uitslag van 15mm en geeft deze revolutionaire polijstmachine de mogelijkheid comfortabeler te werken en lakcorrecties sneller uit te voeren dan een conventionele dual action polisher. De Rupes LHR 15E is uitgerust met een 5 inch hook and loop backingplate ontwikkeld voor 5 en 5,5 pads. Chemical Guys bijvoorbeeld de 5,5 inch Hex Logic pads welke perfect samen werken met deze machine.

Swirl en Hologram vrij
De Rupes LHR15E Big Foot Random Orbital Polisher creeert een heldere finish met die unieke 15mm uitslag. Het voordeel van de Rupes LHR15E is de mogelijkheid om een finish na te laten die werkelijk vrij is van swirls en hologrammen. Een roterende polijstmachine kan lakdefecten snel verwijderen maar kan als gevolg van de kracht van deze machine swirls en hologrammen na laten. De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher MK2 geeft gewoon een heldere finish, ook na intensief en zwaar (voor)polijsten. De Rupes LHR 15E is perfect voor elke detailer welke een high performance maar makkelijk te gebruiken polijstmachine wil.

De innovatieve grotere uitslag maakt de Rupes LHR 15E ideaal om grotere oppervlakken te polijsten.De dual action excentrische technologie polijst elk oppervlak gelijkmatig en veilig tot een perfecte glans. De Rupes LHR 15E Big Foot MK2 Polisher maakt lakcorrectie makkelijker dan ooit gedacht zonder het risico om de lak te verbranden.

Italiaans Vakmanschap

áDe innovatieve engineering en ontwerp maken deze LHR 15E de perfecte machine voor uitgebreide polijstsessies. Het ergonomische ontwerp zorgt voor precisie lakcorrectie met compleet comfort. Het soft start systeem zorgt voor totale controle waarbij de snelheid langzaam wordt opgebouwd als de schakelaar in wordt gedrukt. De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher heeft een variabele speed controle welke de gebruiker 6 standen geeft voor elke polijst situatie. Perfect voor het polijsten van auto's, trucks, boten, campers en motoren. De Rupes Big Foot Polisher is gebouwd om te presteren in elke detailing situatie en zorgt snel voor een heldere finish op elke kleur lak.

Deze losse machine wordt net als in de sets geleverd met 2 jaar garantie.

Prijs: € 419,95
Aantal:
Bestel
€ 0,00
 
0