»   Home   »   Over Ons

Over ons

Detailing - De-Tail-ing

1: To provide with artistic or decorative detail
2: To clean and prepare meticulously

Bart Philippens: al vanaf jongs af aan een fervent 'poetser' en iemand die constant op zoek is naar verbetering en mogelijkheden om die hoog liggende lat te passeren. Het echte detailen op professioneel niveau was dan ook een logisch gevolg van twee hele grote passies in zijn leven: auto's en die drang naar perfectie! Deze twee begrippen vormen sinds eind 2007 het fundament van een eigen onderneming: Custom Car Cleaning.

Custom Car Cleaning is gespecialiseerd in het detailen van auto's. Daarbij richten wij ons volledig op het hoge en exclusieve segment. In dit segment worden zware eisen gesteld op het gebied van kwaliteit en service en dat is precies wat wij bieden.

Custom Car Cleaning richt zich op het specialistische werk zoals het uitvoeren van lakcorrecties en het bieden van hoge kwaliteit lakbescherming. Dit soort werk neemt meer tijd in beslag en vergt een hogere mate van professie waardoor het ook meteen een stukje duurder is dan het traditionele "poetsen". Daarnaast pakken wij de problemen direct aan door deze (zo goed als mogelijk) daadwerkelijk te verwijderen, en niet slechts tijdelijk te verdoezelen met camouflerende producten. De conditie van het lakwerk, de wielen en het interieur bepalen uiteindelijk de waarde van uw auto.

Vaak vindt men het absurd om een hoger bedrag uit te geven aan een autodetail, maar anderzijds is dit vaak slechts een fractie van de aanschafwaarde. En dit om uw kostbare bezit, welke vaak evenveel kost als een klein huis, de verzorging te geven welke hij verdient en om hem in optimale staat terug te brengen en te houden.

Bart Philippens
Custom Car Cleaning

€ 0,00
 
0