Interieur Behandelingen

Interieur Behandelingen:

Een Basis Interieur Behandeling bestaat uit de volgende werkzaamheden:

1: Grondig stofzuigen van het tapijt, de vloermatten en de gehele bekleding
2: Naden, kieren en randen van het dashboard stofvrij maken
3: Ramen binnenzijde streeploos schoonmaken
4: Kunststofdelen licht reinigen / ontvetten.

Omschrijving:

De ruimte waarin men persoonlijk vertoeft mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Voor de absolute basis handelingen is er een Basis Interieur Behandeling beschikbaar. Deze beurt voorziet in het kort in het grondig stofzuigen, het streeploos reinigen van de ramen en het reinigen van de kunststoffen en het oppervlakte van de bekleding. Deze Basis Interieur Behandeling is naar wens uit te breiden met een machinale reiniging van het stoffen interieur of een behandeling van het lederen interieur.

Extra informatie:

Een losse behandeling start vanaf EUR 130,00 ex BTW.

Deze kan bij stoffen bekleding eventueel uitgebreid worden naar het machinaal diepte reinigen van de stoelen en achterbank.

De meerprijs hiervoor bedraagt EUR 120,00 ex BTW.

Impressie:


Interieur Behandelingen Lederen bekleding:

Mocht de auto over lederen bekleding beschikken kan de basis behandeling naar wens uitgebreid worden met een basis behandeling voor het leder of een uitgebreide behandeling voor het leder. Leder is namelijk een natuurproduct en kun je het beste vergelijken met je eigen huid. Deze heeft naast een reiniging ook voeding nodig. Doe je dit niet wordt het leder, net als je huid, droog en schraal en komen er vroeg of laat droogtescheurtjes in. Bij een cabriolet staat het leder daarnaast bijvoorbeeld constant bloot aan UV straling wat het uitdrogen en verkleuren versnelt. Het is daarom fijn om te weten dat al onze lederproducten beschikken over een UV filter wat kleurfading vertraagd.

Een basis leder behandeling bestaat uit de volgende werkzaamheden:

1: Lederen bekleding stofzuigen
2: Lederen bekleding licht reinigen
3: Lederen bekleding conditioneren (matte afwerking)

Extra informatie:

Een losse behandeling start vanaf EUR 65,00 ex BTW.

Bij de uitgebreide leder behandeling wordt het leder naast deze reiniging ook nog handmatig geborsteld en gescrubbed om zo in de poriën en oneffenheden te komen. Vervolgens wordt het leder ontvet en meermaals gevoed om een soepele en rijke afwerking te verkrijgen. Ook hier kiezen we weer voor een matte afwerking. Desgewenst kan het leder lokaal op kleur worden bijgewerkt om bijvoorbeeld instapschade aan de wangen te reduceren.

De uitgebreide leder behandeling start vanaf EUR 135,00 ex BTW.

Impressie:

Hoe kunnen we u helpen?

© 2020 Custom Car Cleaning. Website door Webstudio 7.