Overige diensten

Reinigen en impregneren cabriolet daken:

Vaak wordt vergeten dat je cabriolet of zonnedak meer nodig heeft dan enkel een wasbeurt. Het dak staat immers bloot aan dezelfde verontreiniging en weersinvloeden als de laklaag. Tevens is het dak gevoelig voor UV straling waardoor het op den duur zijn originele kleur zal verliezen. Laat je dak daarom eens per jaar grondig reinigen en impregneren zodat het vuil verdwijnt en de kleur wederom terugkomt. Tot slot wordt er een waterafstotende laag aangebracht welke tevens over een sterk UV filter beschikt om kleurfading te voorkomen.

Extra informatie:

Een losse behandeling start vanaf EUR 130,00 ex BTW


Detailleren motorcompartiment:

Het kloppend hart van de auto is in vele gevallen meer dan een stuk techniek in een werkruimte. Vaak is de motor met bijhorende componenten door zijn vormgeving een stukje kunst op zich. Stof en verbleekt kunststof ontsiert dit alles en dat is natuurlijk zonde. Als aanvullende optie bieden wij een detail voor het motorcompartiment. Een dienst die menig sportwagen bezitter weet te waarderen om zijn afwerking.

Hoewel er uiterst voorzichtig en veilig te werk wordt gegaan, is het reinigen van het motorcompartiment volledig op eigen risico.

Extra informatie:

Een losse behandeling start vanaf EUR 95,00 ex BTW

Impressie:


Herstellen en bijwerken instapschade leder:

Instapschade aan het lederen interieur doet vaak enorm afbreuk aan de uitstraling van de auto. Ook andere krassen of kleine beschadigingen kunnen een doorn in het oog zijn. Dit kan echter met een relatief kleine ingreep worden opgelost. Na een goede reiniging worden de beschadigde delen gematteerd en grondig ontvet. Na het mengen van de kleur worden deze delen lokaal bij gespoten en afgewerkt. Een betaalbare en duurzame oplossing om van deze ongemakken af te komen. Let op, deze herstelling kan enkel gecombineerd worden met een uitgebreide lederbehandeling waarin het voorwerk en reiniging nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Extra informatie:

De meerprijs voor een kleurherstelling start vanaf EUR 75,00 ex BTW

Impressie:


Spotrepair en restylen:

Storende parkeerdeukjes of geschaafde bumperhoekjes? Onze restyler kan dit soort problemen professioneel verwijderen en repareren in onze werkplaats. Zo kunnen ook deze storende elementen tijdens onze detailbehandeling worden aangepakt.

Extra informatie:

Het verwijderen van één parkeerdeukje kost EUR 75,00 ex BTW en wordt bij meerdere deukjes aanzienlijk goedkoper. Een spotrepair met lokaal herspuiten via airbrush start vanaf EUR 100,00 ex BTW.

Impressie:

Hoe kunnen we u helpen?

© 2020 Custom Car Cleaning. Website door Webstudio 7.