Over ons

DETAILING (- DE-TAIL-ING-)

1: TO PROVIDE WITH ARTISTIC OR DECORATIVE DETAIL

2: TO CLEAN AND PREPARE METICULOUSLY

Bart Philippens:

Al vanaf jongs af aan een fervent 'poetser' en iemand die constant op zoek is naar verbetering en mogelijkheden om die hoog liggende lat te passeren. Het echte detailen op professioneel niveau was dan ook een logisch gevolg van twee hele grote passies in zijn leven: auto's en die drang naar perfectie. Deze twee begrippen vormen sinds eind 2007 het fundament van: Custom Car Cleaning.

Custom Car Cleaning is gespecialiseerd in het detailen van auto's. Daarbij richten wij ons volledig op het hoge en exclusieve segment. In dit segment worden zware eisen gesteld op het gebied van kwaliteit en service en dat is precies wat wij bieden.

Specialisatie

Custom Car Cleaning is gespecialiseerd in het uitvoeren van machinaal polijstwerk aan de lak en het bieden van hoge kwaliteit lakbescherming. Dit soort werk neemt meer tijd in beslag en vergt een hogere mate van professie waardoor onze behandelvorm weliswaar een stukje duurder is dan het traditionele "autopoetsen".

Echter pakken wij de problemen aan bij de bron waardoor we deze (zo goed als mogelijk) daadwerkelijk kunnen verwijderen in plaats van tijdelijk aan het oog te onttrekken door gebruik te maken van camouflerende producten. De conditie van het lakwerk, de wielen en het interieur bepalen uiteindelijk de waarde van uw auto.

Vaak vindt men het in eerste instantie absurd om een hoger bedrag uit te geven aan een detailbehandeling, maar anderzijds is dit vaak slechts een fractie van de waarde. En dit om uw kostbare bezit, welke vaak evenveel kost als een klein huis, de verzorging te geven welke ze verdient en om haar in optimale staat terug te brengen en te houden.

Met glanzende groet,

Bart Philippens
Eigenaar Custom Car Cleaning

Hoe kunnen we u helpen?

© 2020 Custom Car Cleaning. Website door Webstudio 7.